Over ons.

 

Welkom bij Made by Chez Nous, uw glutenvrije traiteur uit Ekeren.  Wij zorgen ervoor dat u overal van glutenvrije producten kan genieten. Via onze webshop kan u onze gerechten bestellen of we komen ter plekke bij u koken als u samen met uw partner of vrienden van een glutenvrij diner wil genieten, alles altijd 100% glutenvrij. 

Wanneer u uiterlijk donderdagavond bestelt, kan u uw bestelling op zaterdag of zondagochtend afhalen.  Op afspraak kan ook altijd natuurlijk.  Wij willen zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen, verjaardagstaarten worden bijvoorbeeld volledig in samenspraak met de klant gemaakt.

 

Wij koken zelf al 4 jaar volledig glutenvrij, sinds er bij mijn echtgenote en dochter coeliakie vastgesteld werd.  Het is een hele zoektocht geweest naar lekkere, betaalbare, glutenvrije producten en we kwamen steeds tot dezelfde conclusie : in het noorden van Antwerpen is er weinig of geen aanbod van glutenvrije producten.

 

De plannen voor onze eigen zaak groeide gestaag, maar nu hebben we beslist er volledig voor te gaan. Ik volg al enkele jaren een koksopleiding bij CVO  en vond de tijd nu rijp om ermee aan de slag te gaan.  Maar ik blijf me constant bijscholen om jullie steeds beter van dienst te kunnen zijn.

 

Maar onze creatieve uitspattingen stoppen niet bij glutenvrije gerechten en traiteur.  Er is ook een gedeelte van onze website gewijd aan de juwelen  die we ontwerpen en die ook volledig aan de eisen van de klant aangepast kunnen worden.  Zo kan je bij ons met lege handen binnenstappen en buiten gaan met een lekkere maaltijd of dessert en tegelijkertijd met een kadootje voor uzelf of voor iemand speciaal in uw  leven.  Veel makkelijker kunnen we u het niet maken.