Alle juwelen zijn uniek en handgemaakt

Naast het glutenvrij koken, had ik nog nood aan een  hobby. Wat begon als pure ontspanning, als uitlaatklep na een drukke dag werken is nu geëvolueerd naar iets waar ik steeds met meer en meer zin naar teruggrijp en waar ik graag aan werk:  het ontwerpen van juwelen.

 

Net zoals een mooie taart, is het ontwerpen van juwelen een creatief proces waarin ik mijn fantasie de vrije loop kan laten gaan en schitterende creaties maak met murano-stenen of Tsjechisch glas.

 

En waarom zou ik al dat prachtigs voor mezelf houden. Vandaar dat ik ze ook te koop aanbied via deze site.  Er zijn oorbellen, armbanden en halskettingen te koop die ik al vroeger maakte, maar ik bied u ook de mogelijkheid  om een eigen, uniek juweel te bezitten.  Laat mij weten bij welk kledingstuk of ander accessoire het juweel moet passen en ik maak iets speciaal voor jou, op jouw lijf geschreven.

 

Een uniek, persoonlijk juweel, daar kan je toch niet neen tegen zeggen. Meer informatie en voorbeelden kan je vinden op mijn persoonlijke blog, MadebyKa.

 

Halskettingen

Oorbellen

Armbanden